Versions compatibles
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange and thyme glaze
- 2 oranges, peel (no white pith) and reserve juice
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh thyme, leaves only
- 40 g honey
- 10 g Dijon mustard, gluten free
Turkey
- 2500 g turkey buffe, thawed
- 500 g water, plus extra if needed
Cherry and cranberry sauce
- 4 pieces orange peel, no white pith
- 20 g brown sugar
- 300 g black cherries, pitted and frozen
- 50 g dried cranberries
- 100 g freshly squeezed orange juice
- 30 g red wine vinegar
- 60 g water
Gravy and vegetables
- 1 tsp cornflour
- water, as required (for a total of 300 g)
- 500 g Dutch baby carrots, trimmed
- 500 g fresh green beans, trimmed
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp lemon juice
- ground black pepper, to taste
- fresh thyme, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1620 kJ / 389 kcal
- Protides
- 36.9 g
- Glucides
- 19.7 g
- Lipides
- 16.8 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 512 mg
Recettes alternatives
Classic trifle
4h
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Browned chicken mince
20 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1hod.
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
No fail mash potato
20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min