Versions compatibles
Butterflied chilli lemon chicken and rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Parsley butter
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g salted butter, softened
Chilli and lemon oil
- 3 garlic cloves
- 80 g oil
- 40 g lemon juice
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 1 whole chicken, spatchcock and scored (see Tips)
- 1 red capsicum, sliced into thick strips
- 1 yellow capsicum, sliced into thick strips
Rice and corn
- 300 g long-grain white rice
- 1000 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 corn cobs, husks and silk removed, broken into pieces
- fresh parsley, leaves only, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5501.5 kJ / 1314.9 kcal
- Protides
- 71.6 g
- Glucides
- 77.3 g
- Lipides
- 79.2 g
- Graisses saturées
- 20.3 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 795.2 mg
Recettes alternatives
Chilli and cheese nachos
35min
Quick chicken tikka masala
35min
JJ's curry powder
30 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Yellow Curry noodle soup
20min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
"Marry me" chicken pasta
30 Min