Thermomix® Disque de cuisson nécessaire.

Pour préparer cette recette, tu as besoin du Thermomix® Disque de cuisson. En savoir plus

Curry Seafood Chowder
TM6 TM5

Curry Seafood Chowder

4.1 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 6 oz yellow onions cut into pieces
  • 3 oz carrots cut into pieces
  • 3 oz celery cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 1 ½ oz unsalted butter cut into pieces
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 2 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp curry powder
  • 1 tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 8 oz russet potatoes peeled, diced
  • 22 oz seafood stock
  • 3 oz heavy cream
  • 8 oz firm white fish diced
  • 6 oz bay scallops
  • 10 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • chopped parsley to garnish
    ou fresh chives to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
428.4 kcal / 1792.2 kJ
Protides
33.2 g
Lipides
19.8 g
Glucides
29.6 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
11.2 g
Sodium
1722 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives