Appareils & accessoires
Brioche Buns
Prép. 15min
Total 2h
10 portions
Ingrédients
-
water5 oz
-
whole milk3 oz
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 ½ oz
-
bread flour plus extra to dust16 oz
-
salt1 ½ tsp
-
salted butter softened3 oz
-
large egg1
-
neutral oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
410.9 mg
Protides
7 g
Calories
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
35 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fresh Bread Basics
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Bread
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Quick Rise Basic Bread
45min
Crème Caramel
3h 50min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
S'mores Dip
10min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30min
Pour Over Coffee
5min
Lemon Pound Cake
2h
Berry Mojito Mocktail
Pas d’évaluation
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min