Appareils & accessoires
Chawanmushi
Prép. 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.5 g
Calories
103.5 kJ /
24.8 kcal
Lipides
1.2 g
Fibre
0.2 g
Glucides
1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A TASTE OF THE WORLD
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Curry chicken
1 Std.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min