Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
TM6 TM5 TM31

Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)

5.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g unsalted butter plus extra melted to grease
  • 60 g plain flour plus extra to dust
  • 50 g Parmesan cheese cut into pieces
  • ¼ onion
  • 3 whole cloves
  • 450 g milk
  • 1 pinch paprika
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 100 g soft goat's cheese (see Tips)
  • 5 eggs separated
  • 1 pinch cream of tartar
  • boiling water to cook
  • 50 g soft goat's cheese to top
  • shaved Parmesan cheese to top
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
280.4 kcal / 1173.2 kJ
Protides
16 g
Lipides
19.4 g
Glucides
10.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
10.7 g
Sodium
316.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives