Geräte & Zubehör
Smoked salmon terrine
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 25 Min
8 slices
Zutaten
-
water500 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets400 g
-
fresh dill leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
fresh chives trimmed, cut into pieces, plus extra to serve10
-
spring onions/green onions trimmed, cut into lengths (3 cm)2
-
cream cheese chilled, cut into pieces250 g
-
crème fraîche100 g
-
lemon zest only1
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
smoked salmon thinly sliced300 g
-
pickled red onion finely chopped and drained on paper towel80 g
-
lemon slices, to serve
-
fresh chives chopped, to serve
-
toast to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
1170.4 mg
Protein
19.4 g
Kalorien
1216.1 kJ /
290.7 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Broccoli and Bacon Bites
1 Std.
Chunky guacamole
10 Min
Classic madeleines
24 Std. 30 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Tempura vegetables
30 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Basic cheesecake
10 Std.