Geräte & Zubehör
Pear and ginger paste
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 26 Std. 25 Min
800 g
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Natrium
19.8 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoff
23.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
624 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Berry Liqueur
25 Min
Lemon curd
20 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Quince paste
4 Std. 10 Min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min