Appareils & accessoires
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Prép. 10min
Total 2h 10min
1000 g
Ingrédients
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
16961 mg
Protides
5.9 g
Calories
3962.2 kJ /
947 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
228.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Rueben sandwich sauce
5 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 Min
Indonesian green spice paste
40 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Black Garlic and Onion Jam
55 Min
Apple cider dressing
5 Min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 Std.
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min