Appareils & accessoires
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Prép. 10min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
69 mg
Protides
8.3 g
Calories
345.2 kJ /
82.5 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
15.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
25 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Date and Oat Drink
20 min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 h 15 min
Hot Dog Buns
2 h
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
French onion pasta
45 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 h 20 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Pan-fried pork buns
2 h
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min