Appareils & accessoires
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 30min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
419 mg
Protides
10.5 g
Calories
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Lipides
14.9 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
17.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Peppermint crisp tart
24 Std. 20 Min
Buffalo Cauliflower Bites
Keine Bewertungen
Date and nut balls
20 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Protein packed fluffy banana pancakes
30 Min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
I love U fruit and seed bars
35 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Energy breakfast bars
40 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min