Appareils & accessoires
Eiersalade met curry
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
862 mg
Protides
13 g
Calories
1483 kJ /
355 kcal
Lipides
28 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
13 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Pruimentaart
1h 30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Verse Tomatensoep
30min