Appareils & accessoires
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Prép. 25min
Total 50min
4 portie
Ingrédients
Dressing
-
bruine suiker150 g
-
witte wijnazijn105 g
-
rode porto70 g
-
zout¼ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olijfolie30 g
-
water1000 g
Hummus
-
peterselie, vers afgeplukt8 stengels
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt450 g
-
water200 g
-
tahin100 g
-
citroensap30 g
-
olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
teentje knoflook1
Champignons en afwerking
-
water30 g
-
champignon de Paris, vers in vieren of achten gesneden, afhankelijk van de grootte300 g
-
olie20 g
-
kerstomaten150 - 200 g
-
zout voor kruiden
-
peper, gemalen voor kruiden
-
rucola40 - 60 g
-
granaatappelpitten voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1033 mg
Protides
16 g
Calories
2882 kJ /
689 kcal
Lipides
37 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Bloemkool korma
2h 20min
Brood met olijven
2h 20min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Pindakaas
5min