Appareils & accessoires
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
483.9 mg
Protides
11.8 g
Calories
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
15.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Fresh jalapeño dip
5 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Caprese Frittata
30 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Chunky Guacamole
10 min
Vegan bolognese
50 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Potato Curry Soup
35 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Vegetarian nuggets
30 min