Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1291 kJ / 308 kcal
- Protides
- 41.76 g
- Glucides
- 1.33 g
- Lipides
- 16.09 g
- Fibre
- 0.55 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Friday night
6min
Kuře alla cacciatora
50min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1 Std. 5 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Kachna s vaječnými nudlemi a zeleninou
1 Std. 20 Min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Pas d’évaluation
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1sa
Guláš palermo s gnocchi
1h 25min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min