Appareils & accessoires
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
861.9 mg
Protides
11.5 g
Calories
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
61.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Jouw Cookidoo® 2025 - Groene Goochelaar
10 Recettes
Benelux
Benelux
Risottata
5 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Pizza-Burrata
1h 40min
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Express Aardbeien Dessert
5min