Appareils & accessoires
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Prép. 10min
Total 50min
16 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
94.7 mg
Protides
0.8 g
Calories
104.6 kJ /
25 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
5.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Friday Night Dinners
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Mango Cheesecakes
Pas d’évaluation
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1h 25min
Orange Sponge Cake
1h
Challah
2h
Suet pastry with thyme
25min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Grated Carrot Salad (TM5)
10min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Berry Mojito Mocktail
Pas d’évaluation
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Rich Tomato Sauce
30min