Appareils & accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prép. 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingrédients
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1750.5 mg
Protides
8.5 g
Calories
1525 kJ /
364 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
13.3 g
Glucides
26.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Matzeballen
Pas d’évaluation
Spaanse brunch
1h 15min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation