Appareils & accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prép. 15min
Total 40min
2 porties
Ingrédients
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 2 porties
Sodium
4817.5 mg
Protides
26 g
Calories
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Lipides
34.4 g
Fibre
13 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
137.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Pas d’évaluation
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Stevige linzenchili
50min
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min