Appareils & accessoires
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Prép. 10min
Total 15min
4 portie
Ingrédients
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1303 kJ /
313 kcal
Lipides
16 g
Fibre
7.2 g
Glucides
30 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick & Healthy Lunch
5 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Kokos Dahl
25min
Hummus
5min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min