Appareils & accessoires
Ribs Kaldereta
Prép. 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
red onions quartered30 g
-
oil30 g
-
pork spare ribs cut in pieces (3 cm)800 g
-
tomato sauce400 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
pork liver pâté80 g
-
fish sauce30 g
-
dried bay leaves3
-
water100 g
-
coconut cream200 g
-
carrots cubed (2 cm)100 g
-
potatoes cubed (2 cm)100 g
-
100 g cream cheese, cubed (1 cm)Cheddar cheese grated100 g
-
red peppers cubed (2 cm)100 g
-
green peppers cubed (2 cm)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
990.9 mg
Protides
29.3 g
Calories
2646.7 kJ /
632.6 kcal
Lipides
50.7 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
21.1 g
Glucides
14.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Filipino Dishes
5 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Onsen Eggs
50 min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Snapper with Spiced Oil
25 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Pork Adobo
55 min
Cantonese Steamed Fish
40 min