Appareils & accessoires
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Prép. 15min
Total 9h
8 portions
Ingrédients
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.2 g
Calories
1208 kJ /
289 kcal
Lipides
18.2 g
Glucides
28.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The British Isles on a Plate
88 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 Std. 20 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 Std. 40 Min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 Std. 30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min