Versions compatibles
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Protides
- 25.9 g
- Glucides
- 108.9 g
- Lipides
- 64.4 g
- Graisses saturées
- 40.6 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 1133.6 mg
Recettes alternatives
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Green pea cakes (10-12 months)
25 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Better-for-you banana pancakes
30 min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min