Summer ice cream cake
TM6 TM5 TM31

Summer ice cream cake

4.7 (12 évaluations )

Ingrédients

Berry coulis

  • 200 g fresh raspberries (see Tips)
  • 100 g caster sugar
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)

Summer ice cream cake

  • 230 g shortbread biscuits
  • 70 g blanched almonds, toasted
  • 50 g raw sugar
  • 2 eggs
  • 300 g pouring (whipping) cream, chilled
  • ½ tsp rose water
  • 50 g dried cranberries
  • 50 g shelled unsalted pistachio nuts
  • 100 g green seedless grapes, plus extra for decorating
  • 100 g red seedless grapes, plus extra for decorating
  • fresh raspberries, for decorating (optionnel)
  • strawberries, for decorating (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2116.3 kJ / 503.9 kcal
Protides
8.1 g
Glucides
49.5 g
Lipides
30.4 g
Graisses saturées
14.1 g
Fibre
5 g
Sodium
173.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives