Apricot Danish slice
TM6 TM5

Apricot Danish slice

4.5 (60 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g blanched almonds
  • 30 g unsalted butter, softened
  • 40 g caster sugar
  • ½ tsp natural almond extract
  • 2 eggs
  • 2 sheets puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)
  • 400 g canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)
  • 20 g flaked almonds
  • 50 g smooth apricot jam, lightly beaten

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1634.8 kJ / 389.2 kcal
Protides
8.4 g
Glucides
38 g
Lipides
22.1 g
Graisses saturées
7.4 g
Fibre
4.5 g
Sodium
277.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives