Appareils et accessoires
Blackberry vinegar chocolate truffles
Prép. 30min
Total 17h
35 portions
Ingrédients
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
11.4 mg
Protides
0.8 g
Calories
341.8 kJ /
81.4 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Brown sugar spice rub
5min
Celery leaf gremolata
5min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Umami paste
5min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Spicy peach and mango chutney
45min
Peaches in white wine syrup
4h
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Cranberry and rosemary chutney
40min