Versioni compatibili
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sweet and sour chilli sauce
- 1 lime, zest only, no white pith
- 1 - 1 ½ fresh red chillies, deseeded if preferred, to taste
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g lime juice
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh coriander, leaves and roots only
- 80 g fresh pineapple, cut into pieces
- 70 g tomato
- 20 g honey
- 20 g tamari
- 1 pinch sea salt
Rice paper rolls
- 100 g carrot, cut into quarters
- 1 red apple, cored and cut into halves
- 180 g red cabbage, cut into pieces (6-8 cm)
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only, leaves reserved
- 2 tbsp roasted salted peanuts
- 1 avocado, flesh only
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- 10 rice paper roll wrappers (see Tips)
- ½ yellow peach, stone removed and flesh cut into thin slices
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 Lebanese cucumber, peeled into ribbons
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 421.7 kJ / 100.4 kcal
- Proteine
- 2 g
- Carboidrati
- 8.3 g
- Grassi
- 5.9 g
- Grassi saturi
- 0.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodio
- 219.5 mg
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