Dispositivi & Accessori
Chilli chutney quesadillas
Prep. 20min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
Chilli chutney
-
brown onion cut into eighths, layers separated500 g
-
apple peeled, cored and cut into eighths1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips (1 cm)1
-
brown sugar2 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
sea salt¼ tsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
Quesadilla
-
multigrain tortillas8
-
Swiss cheese16 slices
-
fresh baby spinach leaves50 - 80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
2089.1 mg
Proteine
39.2 g
Calorie
3977.3 kJ /
947 kcal
Grassi
45.7 g
Fibre
10.2 g
Grassi saturi
27.6 g
Carboidrati
90 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegetarian Kitchen
87 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Satay noodle salad
35min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Butternut mac and cheese
45min
Black bean enchiladas
1h 20min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Mexican one-pot pasta
30min