![Cauliflower and sweet potato lasagne Cauliflower and sweet potato lasagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/747450D2-83B8-49FE-B903-B46D4D03CCC6/Derivates/006418C7-008E-4ED6-A05F-8F5ECC3A231D.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Proteine
- 15.9 g
- Carboidrati
- 47.7 g
- Grassi
- 17.8 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 8.7 g
- Sodio
- 424.2 mg
Ricette alternative
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable pilaf
1h
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Mashed pea and corn slice
40min
Vegetable lasagne
1h 35min
Butternut mac and cheese
45min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Penne and vegetables
35min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min