Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh coriander, roots and stalks (leaves reserved for garnishing)
- 40 g rice wine vinegar
- 40 g pure maple syrup
- 40 g tamari
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp miso paste
- 2 tsp sesame oil
- 200 g extra firm tofu, cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)
Salad
- 1600 g water
- 200 g frozen edamame beans
- 200 g dried soba noodles
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
- 1 Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 80 g snow peas, cut into thin slices
- 1 fresh chilli, cut into thin slices
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1986.3 kJ / 472.8 kcal
- Proteine
- 17.7 g
- Carboidrati
- 49.6 g
- Grassi
- 20.4 g
- Grassi saturi
- 12 g
- Fibre
- 11.2 g
- Sodio
- 1206.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Sweet and sour tempeh
50min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min
Satay noodle salad
35 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Soba noodle mee goreng
40min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Chilli con tempeh
20 min