Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Burger buns
- 1 tsp olive oil, for greasing and brushing
- 1 tbsp white sugar
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 220 g water
- 340 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Patties
- 1200 g water, plus an extra 3 tbsp
- 1 tsp salt
- 100 g white quinoa
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 30 g olive oil, plus an extra 1 tbsp for frying
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 1 slice bread, torn into pieces (3 cm)
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 35 g walnuts
- 20 g tomato paste
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sweet paprika
- 2 - 3 tsp poppy seeds
Assembly
- 70 g tomato sauce (see Tip)
- 4 - 8 green lettuce leaves
- 8 - 12 slices fresh tomato
- 1 avocado, flesh only, cut into slices (optional)
- 1 red onion, cut into thin rings (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2546.5 kJ / 606.3 kcal
- Proteine
- 16.9 g
- Carboidrati
- 69.6 g
- Grassi
- 26.5 g
- Grassi saturi
- 3.3 g
- Fibre
- 12.5 g
- Sodio
- 734.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetarian chilli
35 Min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Pea and garden mint fritters
25min
Chilli con tempeh
20 Min
Black bean enchiladas
1h 20min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min