Gluten free fruit and nut loaf
TM6 TM5 TM31

Gluten free fruit and nut loaf

4.8 (17 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g polenta, plus extra for dusting
  • 150 g pecans
  • 120 g millet flour
  • 70 g gluten free flour mix (see Tips)
  • 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
  • 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp caraway seeds
  • ½ tsp salt
  • 30 g dried cranberries
  • 120 g pitted dates, cut into halves
  • 100 g dried figs, cut into halves
  • 50 g dried apricots, cut into quarters
  • 330 g buttermilk
  • 1 tbsp honey
  • butter, to serve (optional)

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
1130.2 kJ / 269.1 kcal
Proteine
5.3 g
Carboidrati
36 g
Grassi
10.7 g
Grassi saturi
1.3 g
Fibre
4.5 g
Sodio
208.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative