Dispositivi & Accessori
Gluten free lemon tart
Prep. 25min
Totale 2h 25min
6 portions
Ingredienti
Crust
-
blanched almonds30 g
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup90 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
coconut flour90 g
-
salt¼ tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
Filling
-
unsalted butter110 g
-
eggs4
-
caster sugar150 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)100 g
-
orange juice (approx. 1 large orange)50 g
-
whipped cream to serve (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
294.2 mg
Proteine
10.7 g
Calorie
2428.7 kJ /
578.2 kcal
Grassi
39.7 g
Fibre
7.1 g
Grassi saturi
26.9 g
Carboidrati
46.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chunky choc nut brownie
35min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Orange and almond cake
2h 20min