Pear and Goat's Cheese Flatbread
TM5 TM6

Pear and Goat's Cheese Flatbread

4.9 (21 valutazioni )

Ingredienti

Dough

  • 15 g olive oil, plus extra for greasing
  • 110 g water
  • 10 g fresh yeast
  • 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 3 pears (e.g. Conference or Comice)
  • 1 lemon, juice only
  • 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
  • 80 g double cream
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 1 - 2 Tbsp halved walnuts (opzionale)
  • 2 Tbsp runny honey

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1632 kJ / 390 kcal
Proteine
11.7 g
Carboidrati
37.5 g
Grassi
20.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative