Dispositivi & Accessori
Peanut caramel slice
Prep. 25min
Totale 5h 35min
16 portions
Ingredienti
-
roasted unsalted peanuts (see Tips)260 g
-
water for soaking
Base
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing60 g
-
rolled oats150 g
-
pecans (see Tips)50 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
desiccated coconut20 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
Filling
-
pitted Medjool dates100 g
-
coconut cream60 g
-
virgin coconut oil30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
banana100 g
Topping
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
grapeseed oil3 tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
8.3 mg
Proteine
6.8 g
Calorie
1384.3 kJ /
329.6 kcal
Grassi
23.4 g
Fibre
4.1 g
Grassi saturi
10.4 g
Carboidrati
22.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Banana bread
1h 50min
ANZAC biscuits
40min
Better-for-you custard
15min
Wombat slice
45min
Sabrina's honey bush bars
40min
Lemon coconut bliss balls
40min
Rice crisp bars
1h 10min
ANZAC slice
1h 40min
Banana and oat mini muffins
40min
Apple and cinnamon muffins
35min