Dispositivi & Accessori
Thai burgers
Prep. 35min
Totale 30min
4 pieces
Ingredienti
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
22 g
Calorie
1337 kJ /
320 kcal
Grassi
25 g
Fibre
1.7 g
Carboidrati
3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Burger time
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Sichuan spaghetti
50 Min
Thai Burger
35 Min
Asian nachos
40 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Pad kra pow
45 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min