Dispositivi & Accessori
Fish curry
Prep. 15min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
25 g
Calorie
1490 kJ /
359 kcal
Grassi
23 g
Fibre
4.1 g
Carboidrati
11 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Quick Easy Dinners
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Quick chicken curry
35min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Mashed Potatoes
30min
Meatloaf
1h 20min
Pumpkin soup
35min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2h 30min
Chicken with capsicum
45min
Eggs with coconut curry sauce
30min
Mild Thai Green Curry
50min
Potato Peratal
40min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min