Dispositivi & Accessori
Vegetable and hazelnut cheese muffins
Prep. 15min
Totale 45min
12 pieces
Ingredienti
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
medium-hard cheese (e.g. cheddar, gruyère etc.), cut into pieces (1,5 cm)60 g
-
carrots cut into pieces (2.5 cm)100 g
-
hazelnuts, skin on70 g
-
milk180 g
-
eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opzionale)½ tsp
-
frozen green peas thawed250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
7 g
Calorie
1039 kJ /
248 kcal
Grassi
15.5 g
Carboidrati
20.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Grab & go
9 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Red Velvet Cupcakes
1h
Steamed Rice
25min
Courgette Omelette
40min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Nessuna valutazione
Rice pudding
1h
Lamingtons
30min
Pumpkin soup
35min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Potato cakes
45min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Steamed Banana Muffins
30min
Easy banana muffins
30min