Lemon rasam
TM6 TM5 TM31

Lemon rasam

4.6 (11 valutazioni )

Ingredienti

  • 18 sprigs fresh coriander, leaves only
  • ¼ tsp black peppercorns
  • 30 g canola oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 dried red chilli
  • 10 fresh curry leaves
  • 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred
  • 1 tsp ginger paste (see Tips)
  • 280 g water
  • 45 g mung dal (see Tips)
  • ½ tsp asafoetida (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp sea salt
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
454.5 kJ / 108 kcal
Proteine
3.8 g
Carboidrati
2.9 g
Grassi
8.7 g
Grassi saturi
452.2 g
Fibre
4.2 g
Sodio
512.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative