Dispositivi & Accessori
Tuna poke bowl
Prep. 15min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
Ponzu
-
lemon juice60 g
-
soy sauce (see Tips)80 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil2 tsp
Poke bowl
-
brown rice200 - 300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil1 tsp
-
sashimi grade tuna cut into cubes (1.5 cm)350 - 450 g
-
sesame seeds2 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
avocado flesh only, cut into pieces (1 cm)1
-
cucumber cut into cubes (1 cm)½
-
nori sheet cut into strips½
-
Japanese pickled ginger to serve (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
2104.9 mg
Proteine
47 g
Calorie
2677.5 kJ /
637.5 kcal
Grassi
18.2 g
Fibre
6.6 g
Grassi saturi
2.3 g
Carboidrati
64.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Eat Well
102 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Tuna avocado bowl
45min
Rainbow bowl
1h 20min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Sushi salad
1h
Thai beef salad
1h 20min
Quinoa tabouli
12h 40min
Thai chicken wraps
40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min