Dispositivi & Accessori
Miso fish with Asian greens
Prep. 15min
Totale 24h 45min
4 portions
Ingredienti
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1878.6 mg
Proteine
41.1 g
Calorie
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Grassi
15 g
Fibre
5 g
Grassi saturi
2.9 g
Carboidrati
26.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Eat Well
102 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Spiced coriander prawns
25min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Risoni with salmon and spinach
25min
Beef and coconut soup
30min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Wonton soup
1h
Mango salmon bowl
40min
Coconut turmeric fish curry
40min
Miso salmon broth
40min
Fish with ginger lime sauce
35min