Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 10 - 15 snítek čerstvé petržele, pouze listy
- 220 gramů cibule, napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 45 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů očištěných mušlí, bez vousů
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 1 špetka soli, jemné
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Proteine
- 6 g
- Carboidrati
- 5 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 0.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Krevetové kari
25min
Sušenková zmrzlina
4h 15min
Pâté z hub
1 Std. 25 Min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Thajská polévka s krevetami
30min
Rychlý jehněčí dansak
45min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Pad thai
45min
Polévka Tom Yum
15min