Lentil Moussaka
TM6 TM5 TM31

Lentil Moussaka

4.6 (80 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g red split lentils
  • 500 g water
  • 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 400 g aubergines
  • 50 g olive oil
  • 200 g onions, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 120 g red wine
  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 500 g milk
  • 40 g plain flour

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1917 kJ / 458 kcal
Proteine
21 g
Carboidrati
33 g
Grassi
25 g
Fibre
7.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative