Dispositivi & Accessori
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Prep. 10min
Totale 20min
4 porties
Ingredienti
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
17 g
Calorie
1991 kJ /
477 kcal
Grassi
8 g
Fibre
8.4 g
Carboidrati
82 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Zomerse pastasalade
30min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nessuna valutazione
Roerbak met aubergines en kofu
Nessuna valutazione
Asperge-watermeloen salade
40min
Veen- en vlierbessen punch
Nessuna valutazione
Spaghetti muffins
55min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Quinoapuddings met frambozensaus
Nessuna valutazione
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Snelle regenboogsalade
10min