Dispositivi & Accessori
Turkey rolls with gorgonzola
Prep. 20min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
51.5 g
Calorie
2130 kJ /
509 kcal
Grassi
30.5 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
7.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Focus on Poultry
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Slow Cooked Corn (Metric)
40min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Homemade "Velvety" Cheese
4h 40min
Liver cake
1h 50min
Karpatka
10h
Avocado Orange Butter
10min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Liver Cake
1h 50min
Tuna mousse
10min
Poppy seed strudel
3h 15min