Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
TM6

Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

4.7 (20 valutazioni )

Ingredienti

  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 750 g water
  • 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 80 g onions, cut in halves
  • 50 g butter
  • 50 g white wine
  • 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 1 tbsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • 8 tbsp olive oil
  • ¾ tsp ground black pepper, to taste
  • 5 garlic cloves, lightly crushed
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
  • 100 g cream, 30-40% fat

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2580.4 kJ / 616.7 kcal
Proteine
8.9 g
Carboidrati
42.3 g
Grassi
46.9 g
Grassi saturi
16.1 g
Fibre
6.1 g
Sodio
911.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative