Dispositivi & Accessori
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Prep. 10min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
29 g
Calorie
2076 kJ /
496 kcal
Grassi
28 g
Fibre
11 g
Carboidrati
27 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Lentil Moussaka
2h 20min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mushroom Stroganoff
30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min