Garlic and White Bean Stew
TM6 TM5

Garlic and White Bean Stew

3.5 (14 valutazioni )

Ingredienti

  • 80 g kale, thick stems removed, cut in pieces
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 20 garlic cloves (see tip)
  • 200 g dry white wine
  • 2 dried bay leaves
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 pinch dried chilli flakes (opzionale)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 500 g water
  • ½ lemon, finely grated zest and juice
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • crusty bread, for serving

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
837 kJ / 200 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
20 g
Grassi
7 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative