Dispositivi & Accessori
Onion Soup
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered500 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beefstock cube (for 0.5 l) chicken or beef, crumbled1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
384.6 mg
Proteine
7.3 g
Calorie
910.8 kJ /
217.7 kcal
Grassi
12.6 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
19.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Mushroom Risotto
30min
Pea and Mint Soup
20min
Creamy tomato soup
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamy Tomato Soup
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Onion soup
1h 10min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Cauliflower Cheese Soup
30min