Butternut Squash and Coconut Soup
TM6 TM5

Butternut Squash and Coconut Soup

4.8 (825 valutazioni )

Ingredienti

  • 110 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 3 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 30 g coconut oil
  • 750 g butternut squash, peeled and cubed (approx. 2 cm)
  • 400 g coconut milk
  • 100 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
941 kJ / 227 kcal
Proteine
2.6 g
Carboidrati
12.5 g
Grassi
17.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative